Maak kennis met het bestuur van Young Bankers ABN AMRO!

Binnen de YBA houdt het bestuur de boel draaiende. Met Remko Schelfhout (voorzitter), Daan Groenhout (penningmeester), Steije de Lat (stakeholdermanager), Atefeh Nobari (evenementencoördinator, ondersteunt de commissies bij diverse evenementen), Nico van de Leur (regiocoördinator, ondersteunt de diverse regiobesturen) en Jelske Hondema (de marketing- en communicatiecoördinator).

 22.schelfhout_remko_2024.jpg

Remko Schelfhout - Voorzitter

Remko Schelfhout. Aangenaam. De YBA is voor iedereen, dat vind ik belangrijk. Waar je ook werkt, wat je ook doet. Juist als bestuur zetten we daar al 22 jaar (ja, de YBA bestaat sinds 1995) op in: het toegankelijk maken van onze evenementen en programma's voor een zo breed mogelijke groep binnen de bank. Al vanaf het moment dat ik me aansloot zie ik de YBA namelijk als dé gelegenheid om in contact te raken en blijven met mijn mede-young bankers, de organisatie en de buitenwereld. De komende tijd gaan we juist dat gevoel samen met het bestuur en al onze actieve leden verder uitbouwen. Hierbij  haken we aan op relevante thema’s die op dit moment centraal staan binnen de financiële sector, maar ook binnen de bank in het specifiek. In een sterk veranderende organisatie zijn het namelijk juist onze leden (t/m 35 jaar) die het verschil kunnen én moeten maken! 


Heb je ideeën om hieraan bij te dragen, tips of suggesties? Laat het me meteen weten!

fotoDaanwebsite2.jpg 

Daan de Kleijn - International & Special Projects Coördinator

Beste lezer, naast Nederland is de YBA ook actief in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en de UK. Wij bezoeken elk jaar met de buitenlandtrip één van onze buren. Daarnaast organiseren wij ook enkele events waar onze internationale collega's op af komen zoals de wintersport een een international seminar in Amsterdam. Aan mij een mooie uitdaging om meer kennisdeling tussen de landen te stimuleren, om zo meer gebruik te maken van elkaars succesvolle ervaringen en activiteiten. Daarnaast organiseer ik nog, soms samen met andere bestuursleden, events die eenmalig of voor het eerst georganiseerd worden; dit jaar bijvoorbeeld een Q&A sessie met onze nieuwe CEO.  

Als jij nog goede ideeën hebt voor activiteiten of suggesties voor onze buitenlandse besturen, laat het mij zeker even weten!

 Tamar2.jpg

Tamar Meijer - Commissie- en regiocoördinator

De YBA organiseert meer dan 35 evenementen per jaar voor haar leden! Dat zijn er best veel en dat vraagt dus om coördinatie. Als commissie- en regiocoördinator ben ik verantwoordelijk voor de Gala- en evenementencommissie, Sustainabilty comissie,  Sportcommissie en de regiobesturen binnen onze vereniging. Het belangrijkste vind ik dat in elke commissie met veel plezier en enthousiasme wordt samengewerkt om zo de best georganiseerde evenementen te bieden voor de leden. Vanuit het bestuur ben ik dan een soort ‘eerste hulplijn’ en daarom nauw betrokken bij elk evenement en elk actief lid. 

Wist je dat YBA de meest actieve jonge werknemersvereniging van het Nederlandse bedrijfsleven is? Precies, we hebben jou dus nodig om dat zo te houden! 

Als je interesse hebt in een actieve rol binnen de YBA. neem dan contact met mij op; ik weet welke functies vrijkomen en welke commissies gevormd zullen worden.

 Jelske_Hondema_pasfoto.JPG

Jelske Hondema - Marketing & Communicatiecoördinator 

The Messenger. Ofzoiets. In ieder geval ben ik eindverantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten van YBA. En daarover adviseer ik ons bestuur. Mijn missie? De YBA nog kenbaarder maken zodat alle potentiele leden weten wie en wat de YBA is! Dit kan middels onze inzet van social media, een mooie website en een herkenbare huisstijl.

Dit doe ik natuurlijk niet alleen, dit doe ik samen met de 5 geweldige leden van de Marketing & Communicatie commissie. Dat is dé plek waar al onze uitingen vorm krijgen en wordt meegedacht over de strategie. Wij helpen met plezier onze commissies en besturen bij het ontwikkelen van concepten voor evenementen; oftewel dingen die al goed zijn, ook mooi verpakken goed zichtbaar te maken onder al onze leden.

Wil je iets kwijt? Of ben je op zoek naar een luisterend oor? Wacht niet langer en bel, mail of app me, want ik help je graag met al je vragen over onze marketing en communicatie!

 


 

 Daan_Groenhout.JPG

Daan Groenhout - Penningmeester

Geldstromen en financiële administratie. Sommige mensen vinden dat geweldig en ik ben er zo één. Als penningmeester ben ik daar ook nog eens verantwoordelijk voor dus dat komt goed uit! Jaarlijks ontvang ik van onze commissies en regiobesturen de plannen en begrotingen van dat jaar en verdeel ik de budgetten. En ja, jammer genoeg kunnen budgetten ook op.

Het is mijn verantwoordelijkheid om te controleren of de commissies en besturen binnen hun budget blijven. Dat is niet altijd even makkelijk omdat iedereen zo’n goed mogelijk event wil neerzetten en dat gaat vaak gepaard met een hoger prijskaartje, gelukkig blijf ik daarbij altijd vriendelijk en begripvol. Ook stel ik elk jaar het jaarverslag op en wordt er steekproefsgewijs een kascontrole uitgevoerd door de oud-penningmeesters.

We zijn een financieel  gezonde vereniging met een sterke focus op onze cashflow. Mijn doel? Precies dat behouden en zorgen dat alle besturen en commissies een goed financieel plan hebben zodat we optimaal kunnen presteren als vereniging. 

Heb jij een goed idee of plan om iets te organiseren? Laat het me weten! Dan ga ik kijken of het past!

 IMG_0724.JPG

Steije de Lat- Stakeholdercoördinator

Zowel door het organiseren van sociale als inhoudelijke events, willen het leven van YBA'ers nog een beetje mooier maken. Binnen mijn portefeuille vallen events die we organiseren in samen werking met partijen buiten de bank (zoals de Race of the Classics en het interbancaire jongerenevent Flairs) of voor collega's binnen de bank (zoals Strategic Dreamteam en Ghostbusters). Naast de voorgenoemde activiteiten vind ik het mooie van de YBA ook dat deze functie-onafhankelijk is, en biedt daarom een mooi netwerk zowel qua gezelligheid als serieuzere zaken.

 

Meld je nu aan!
Aan- en afmelden