Netwerken met andere bedrijven.

Wil je ook buiten de bank aan je netwerk bouwen? Elk jaar organiseert de YBA samen met andere bedrijven verschillende ‘intercompany’ evenementen. Daar ontmoet je jonge medewerkers van andere organisaties. Zo bouw je niet alleen aan je netwerk binnen ABN AMRO, maar leer je ook mensen buiten de bank kennen.

 


Race of the Classics

De Race of the Classics wordt ieder jaar door ruim 680 jonge talenten gevaren aan boord van 23 klassieke zeilschepen. De Race of the Classics bestaat uit twee edities:

sinds 1989 voor studenten van hogescholen of universiteiten en sinds 2006 voor Young Professionals van internationale bedrijven. Ook Young Professionals van ABN AMRO nemen deel aan deze zinderende zeilrace op de Noordzee. De vloot vertrekt vanuit de Veerhaven in Rotterdam en het doel is een oversteek naar Ipswich in Engeland. Gelukkig is zeilervaring niet vereist. Onder leiding van ervaren schippers en bemanningsleden ervaar je het leven op een zeilschip en leer je collega’s wel heel goed kennen.

 

Young@Amsterdam

Het jaarlijks terugkerende Young@Amsterdam feest brengt jonge Amsterdamse professionals uit verschillende organisaties samen op unieke locaties. Met edities in Holland Casino, de Tommy Hilfiger Rooftopbar, Het Scheepvaartmuseum , de Heineken Experience en Artis was elk jaar weer een spektakel.

 

FLAIRS

In 2006 sloegen enkele ambitieuze Young Professionals van zes Nederlandse banken hun handen ineen. Samen organiseren zij nu jaarlijks een interbancair evenement voor de leden van de jongerenverenigingen van voormalig, Van Lanschot Bankiers, ING, Rabobank, SNS Reaal en ABN AMRO onder de naam FLAIRS. FLAIRS is dé ideale gelegenheid voor jonge bankiers om met conculega’s van gedachten te wisselen en te netwerken. De dag wordt traditioneel afgesloten met een feest. Ben je benieuwd naar de afgelopen edities? Kijk dan op www.flairs.nl

 

Hockeytoernooi 

De Sportcommissie organiseert het hele jaar sportieve activiteiten met als hoogtepunt het ‘Intercompany Hockeytoernooi’. Elk jaar staat deze dag in het teken van sportiviteit en intense strijd tussen verschillende bedrijven zoals ING, Rabobank, Red Bull, Accenture en meerdere ABN AMRO teams De sportieve dag wordt door de deelnemers en supporters afgesloten met een BBQ en spetterend feest.

Meld je nu aan!
Aan- en afmelden