YBA ABN AMRO
Young Bankers ABN AMRO (YBA) is hét netwerk voor onze jonge bankiers. We hebben ruim 1300 leden tot 36 jaar en zijn nog steeds groeiende. Als actieve vereniging van alle Young Professionals binnen ABN AMRO ondersteunt de YBA jouw netwerk en persoonlijke ontwikkeling door diverse activiteiten en evenementen te organiseren. 


Wat doet de YBA?
Jaarlijks organiseren we zo’n 50 activiteiten: van borrel tot seminar en van sportevenement tot buitenlandtrip. Naast de vele activiteiten binnen ABN AMRO zijn er ook evenementen om andere bedrijven te leren kennen, de zogenoemde intercompany events. Wat altijd geldt: we brengen zelfontplooiing en plezier samen. 

Vernieuwde Visie & Missie
De Young Bankers ABN AMRO bestaat sinds 1995. Doordat de YBA in 2015 20 jaar bestond, was dit, naast een bijzonder jaar, tevens een natuurlijk moment om de bestaande strategie van de vereniging tegen het licht te houden. Aangezien de bancaire sector de laatste jaren onderhevig is aan veranderingen, en als gevolg hiervan de Bank zelf ook, is besloten om de visie & missie te vernieuwen. Het doel hiervan: ook in de toekomst zo relevant mogelijk zijn voor onze leden.

Visie
Wij voegen waarde toe aan het professionele leven van Young Bankers van ABN AMRO

Missie
Wij verbinden Young Bankers met elkaar, de organisatie en de wereld daarbuiten, versterken Young Bankers om zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen, inspireren Young Bankers om op te staan en het verschil te maken en zorgen er daarbij ook voor dat we het leuk hebben.

Hoe doen we dit?
Door het organiseren van nationale en internationale evenementen voor alle werknemers van ABN AMRO tot en met 35 jaar.

Meld je nu aan!
Aan- en afmelden